top of page

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

We waren er even tussenuit

Begin mei zijn onze eerste bengeltje verhuisd naar hun nieuwe gouden mandjes. Wat nu? We hebben weer zoveel extra tijd over? Voor wie gaan we nu zorgen? Als je woonkamer 4 maanden lang mag dienen als speelterrein voor kleine tijgers, kan je je inbeelden dat de rust die werderkeert als die tijgers ergens anders gaan jagen, enorm  vreemd aanvoelt. 

Niet getreurd echter want er stond al een nieuwe uitdaging voor de deur. Een mensenkindje zou worden geboren. 

Eind augustus is een Ezra geboren, het nieuwste personeelslid in de cattery. 

Nu stilletjes aan alles weer wat “normaal” aanvoelt, kunnen we terug uitkijken naar een volgend Paws of Yaen-nestje. Even alle testen in orde brengen en een bezoekje naar de dierenarts en we are good to go! Jij ook, moeder natuur?

Ow ja, Blaze is bij ons blijven wonen. In ons hart en in onze woonkamer. Ze houdt de rest jong en houdt het meest van plastiek zakken. 


SEARCH BY TAGS: 

Er zijn nog geen tags.
bottom of page