top of page

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Het begin komt steeds dichterbij...

Yannick beloofde me dat, wanneer de aankoop van ons huis rond was, ik mijn catterynaam mocht aanvragen. En kijk, cattery Paws of Yaen is een feit. Het begin van mijn "crazy catlady droom".

We zijn lid bij de Belgian Cat Fanciers en zij zullen in de nabije toekomst ook onze stambomen en onze kampioenstitels afleveren.

Momenteel zijn we hobby fokker, wat wil zeggen dat we nog geen erkenningsnummer hebben van de overheid. Dit hoeft ook nog niet zolang we maximaal 2 nestjes per jaar fokken. Met Bailey en Harriëtte als twee enige open poezen bij ons, zal dit ook niet anders zijn. Vanaf het moment dat we uitbreiden, vragen we natuurlijk ook een erkenningsnummer aan.

SEARCH BY TAGS: 

Er zijn nog geen tags.
bottom of page